LördagMatchen igår slutade med vinst för Sverige! 
Gisses vad nervöst det var på slutet, mina nerver låg utan på kroppen och hjärtat pulserade i rusande fart. Nu gäller det på måndag, då avgörs det hela nere i Italien.
Idag stod det dock andra matcher på programmet...
Ismone och hennes Tofta skulle spela sammandrag i Åsa. Åsa och Tvååker/Vinberg stod för motståndet. Tofta spelade grymt bra, det fanns en helt annan vilja och glöd i spelet idag jämfört mot när förra sammandraget spelades. Vad gäller Ismone så tycker jag att hon har tagit ett stort kliv framåt i år. Riktigt duktig!
(null)

(null)

Dock är många av idrottshallarna vi stöter på under sammandragen en fullständig katastrof när det gäller läktarplats för rullstolsburna. Det är läktare som gäller och för att komma dit är det branta trappor upp som gäller. Väl uppe på läktaren så får rullstolen knappt plats.
Idag fick Frida bära upp Elis och Stefan rullstolen, att bära upp Elis sittande i rullstolen hade aldrig gått. 
Väl uppe så var Elis riktigt nöjd. Dessutom så sålde de ju korv där och görs det då blir det höga poäng av Elis. 3 korvar lyckades han trycka i sig. Han kan när han vill!
(null)

(null)

Mamma och pappa kom oxå och tittade på matcherna, alltid kul med sällskap på matcherna som är lika engagerade som vi i spelet.
Passade på att gratulera pappa på farsdag som ju är i morgon men då har vi bestämt att fira själv här hemma. Det har varit så mycket nu de senaste veckorna med både jobb och andra aktiviteter så det känns skönt att bara vara hemma och ta det lugnt (har dock både tvätt, strykning och städning som ropar på mig), får se om vi går ut och äter eller om vi köper hem något färdigt till kvällsmat i morgon. 
(null)

Ikväll blir det pasta här hemma och sen finns det paj kvar till dessert och dessutom har Ismone och jag köpt hem lite godis från Hemmakväll så vi får väl se vad som slinker ner senare i kväll.
(null)

Nu tar jag kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0