Efter solsken kommer regn, efter regn kommer solsken...

I onsdags var det Diggiloodax på kvällen, men innan dess så njöt vi vid stugan, badade i poolen och mös. Oxå blev det eftermiddag och solskenet ersattes med regn och inte lite regn heller, det öste ner! Ja, ja, det var bara att klä på sig regnkläder och göra det bästa av situationen. Vi körde ner till stan, hittade en parkering och gick in på Diggiloo-området. I regnet väntade vi på att showen skulle sätta igång. Sysselsatte oss med poängpromenad, tatueringar och ballongfigurer hos Postkodlotteriet, pratade med trumpetaren Magnus Johansson och köpte en Diggiloo-tröja till Elis. Intog våra superbraiga platser och showen kunde börja. Tipp topp var showen trots ösregnet.

I pausen kom Per Andersson ut och pratade med oss, tanken var ju att han skulle skriva sin autograf på rullen, men det gick inte i ösregnet! Bestämde dock att nästa gång vi ses i oktober så ska vi se till att han kan skriva. Nu var vi trots regnkläder, blöta och kalla så vi gav faktiskt upp och åkte tillbaka till stugan utan att se sista delen. Men men... Vi får hoppas att det blir fler Diggiloo här i Varberg och då med solsken!

Igår förmiddag så gick Stefan, Ismone och jag en promenad längs havet. Elis hängde under tiden med Frida på campingen. Vi kom iallafall fram till "kaffebussen" som var mitt mål!

Vi beställde kaffe, morotskaka, chokladboll och en Snapple och klev upp i bussen. Och när vi satt där uppe och fikade så började vi planera nästa års semester. Vi vill komma iväg till New York! Så ge mig era absolut bästa New York tips om ni sitter inne med några sådana!

Tillbaka i stugan och efter lite lunch så åkte Stefan, Elis och Frida in till stan och biblioteket för att låna böcker om New York. Under tiden hängde Ismone och jag vid poolen.

Igår kväll efter att vi ätit kvällsmat här hemma i stugan så gick vi bort till Solviken. Beställde lite gott att dricka och lite dessert. Sen började en musikquiz, och Elis löste enkelt den ena frågan; Vem skrev Here comes the sun? 😊

Klockan hade slagit midnatt innan vi kröp ner i sängarna!

Idag sov vi länge, efter frukosten så spelade Ismone och jag minigolf (vinnaren fick sen bjuda på glass) och Elis gick en promenad på kyrkogården (vid gamla kustsanatoriet, där de barn som inte överlevde sin TBC ligger begravda) tillsammans med Frida och Stefan.

Efter lunch badade vi allihop i poolen!

Nu blir det snart grillat! Känner på doften att det snart är dags att äta!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0