Halmstad sjukhus

Idag var det dax för en tripp till Halmstad och sjukhuset.
Elis skulle få botox i sina ben, rättare sagt i lårmuskeln för att få den muskeln att slappna av så att bl.a. inte benen korsas så mycket på honom.
De korsas när han står, går och ligger ner. Höger höft har börjat visa tecken på att kulan i höftleden sakta börjar glida ur sin rätta position. Operation av höften vill vi ju helst undvika så länge som möjligt. Botox som egentligen är ett nervgift har inte heller varit ett självklart val, men efter mycket vägande fram och tillbaka känns det ändå som ett bra val.

Stefan hade lagt sina jobbmöten i Halmstad idag så att han kunde skjutsa oss (jag får ju inte in rullen i min bil) till sjukhuset. Ismone, jag och Elis släpptes av vid sjukhuset oxå trippade vi upp till barnavdelningen.
Där fick vi först träffa läkaren, sjukgymnasten och en sjuksköterska. Elis fick Emlakräm där sticken sen skulle göras. I väntan på att salvan skulle börja verka så hängde vi inne på lekterapin.
Till Elis stora lycka så var där inga sjukhusclowner på besök den här gången.
Sen var det dax, vi fick ett rum, Elis och Ismone la sig till rätta i sängen för att kolla på film.

Elis fick en dos lugnande och var ganska snart därefter ganska borta...
4 stick gjordes, sen var det klart.
30 minuter senare så hade Elis piggnat till och vi kunde lämna avdelningen.

I väntan på att Stefan skulle hämta upp oss så gick vi till sjukhuskyrkan och tände ljus för Lovis.

Sjukhuskyrkan i Halmstad har en speciell plats i vårt hjärta.
Det var här vi hade begravning för vår Lovis, pastor Thomas och diakon Elisabeth finns oxå för evigt i våra hjärtan. Deras stöd i samband med Elis och Lovis födelse var så oerhört stort.

På vägen hem blev det ett stopp på världens tråkigaste köpcentrum Eurostop. Lunch på Donken och sen lite shopping på HM.

I morgon väntar Liseberg på oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0