Guldstjärnor i vardagen

Idag har det varit en helt galen fantastisk dag - både innehållsmässigt och vädermässigt.

Ismone var hemma med mig och Elis idag. Igår var hon hemma från skolan pga ögoninflammation och då bestämde jag att hon fick vara hemma idag med. Jag var ju ändå ledig och ännu har hon ingen skolplikt så då är det bäst att passa på! Ögoninflammationen var snabbt övergående så idag blev det en dag på stan.
Ismone väckte Elis kl 9.30!!! Och när han fått sin mat så promenerade vi ner mot stan.
När vi passerade Gittan (en av Ismones fd dagmammor) så ville Ismone hälsa på, så det gjorde vi! Sen fortsatte vår promenad i värmen.
Första stoppet på stan blev en vätskepaus. Ismone beställde bubbelvatten med is och sugrör och jag tog en bubbelvatten med enbart bubblor ;-).
Tankade med vätska började vi på skojakten. Ismone behövde sommarskor och Elis sandaler. Sandaler till Elis hittade vi ganska omgående men till Ismone verkade det hopplöst. Men tillslut nere i gallerian hittade vi åtminstone ett par. Fick även köpt en sommarklänning till Ismone och ett tvåpack med kortärmad och kortbent pyjamas till Elis.
Lunch på Torggrillen, och det känns så skönt att nu även Elis kan äta ute. Visst vi håller oss till korv, men det är bättre än ingenting.
På vägen hem köpte vi födelsedagspresent till Stefan, hoppas han blir nöjd!
På tal om födelsedagspresenter så hittade Ismone en tröja på Lindex som hon ville önska sig.

En skön dag med världens bästa barn avslutades med att Ismone bakade chokladmuffins - nästan helt själv!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0