Punka och en svan!

Sov som en prinsessa i natt och vaknade pigg och utvilad, eller jag hade kunnat sova lite till men morgonbestyren  behövs göras även om man är på resande fot...

Efter frukosten så tog vi oss ut till Djurgården och där var Junibacken målet. Det var även där som vi såg att rullen fått punka! Ena hjulet var helt platt. Ja,ja... Vi traskade omkring där inne och besökte de olika miljöerna. Ismone for omkring överallt men Elis tyckte det var lite jobbigt med alla barn som sprang högljudda omkring honom.
Men i Mulle Mecks flygplan njöt han!

Sagotåget var fantastiskt fint!
Vi njöt av det allihop.Efter teater med Loranga, Mazarin och Dartanjang, lek i Valleby och shopping i butiken (Elis köpte en efterlängtad Karlsson) så gick vi in mot stan. 
Hade fått tips om en cykelverkstad, som tyvärr visade sig vara stängd... Men vi letade vidare och hittade en som öppnade kl 14, så i väntan på att klockan skulle bli 14 åt vi lunch.
Till cykelverkstan kom vi och han fick provisoriskt luft i hjulet, men nu är den ute igen.

Ismone hade i natt drömt om en mjukis svan hon såg i en affär igår i Gamla Stan och som hon inte kunde släppa ur tanken. Så vi åkte till Gamla Stan och tog då även en tur till slottet.Långt om länge hittade vi svanaffären och med en lycklig Ismone tog vi oss tillbaka till hotellet, där Stefan väntade på oss!

Efter lite sondning av Elis och några telefonsamtal ringda angående punkan på rullen (och förhoppningsvis får vi den lagad i morgon) så var det dax att kamma till frisyren och bättra på läppstiftet. Nu skulle guldbröllopsparet firas. Vi hade bokat bord på Kohpangang på Östermalm, så vi promenerade dit och mamma och pappa blev oerhört överraskade! Detta var inte vad de förväntat sig.
Miljön med blinkande lampor och åskoväder som drar in är ju lite speciell...
Maten är fantastisk och vi lämnade stället nöjda och glada!
Enligt Ismone så var det det häftigaste ställe hon varit på nånsin!


Efter en promenad hem är det nu dags att sova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0