Med beröm godkänd!

Sitter nu i simhallen medans Ismone har simskola. Måndagar är Ismones stora aktivitetsdag. Gympa i skolan, simskola och sen dansskola innan vi tar kväll. Mycket kan tyckas, men så länge inte Ismone klagar är det ok. Gympan i skolan kan inte vi påverka, sen är det ju inte så att man kan välja och vraka bland simskoletider utan man får snällt ta den man blir tilldelad. Simskolan är den aktivitet som Ismone utan en blinkning skulle välja bort, men tyvärr är det ett nödvändigt ont. Simma måste man lära sig, eller måste man det? Är man en sämre människa om man inte kan simma? Nope, så är det inte. Men det kan vara bra att kunna simma! Så så länge Ismone inte simmar 25m får hon snällt gå i simskola!
Att sen dansen blev samma dag kunde vi inte heller påverka. Dansen älskar hon och med vetskapen av att Eric Saade kommer på dansuppvisningen i maj finns inget annat alternativ än att låta henne dansa!

Innan jag hamnade här i simhallen så var vi på utvecklingssamtal i skolan. Idel lovord från personalen! Vår duktiga fina tjej! Allra bästa Isse! Men så har hon ju inte vilka föräldrar som helst! Godheten ligger i generna!



Kommentarer
Postat av: Maria kusin

Självklart! kram

2013-03-06 @ 14:58:40
URL: http://maria-eriksson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0