Grattis mamma!

Idag fyller mamma år och vi började den dagen med en god hotellfrukost tillsammans!

Efter frukost hoppade vi in i bilarna och körde mot Lysekil. Ismone tyckte det var kul att åka båt och tänka sig - hon blev inte sjösjuk ;-).

I Lysekil traskade vi omkring i stan, gick i lite affärer; Ismone köpte nya örhängen och Elis fick två par byxor och en one pice från en affär som hade halva reapriset pga utförsäljning. 233:- för hans 3 Name It kläder var helt ok!

Med utsikt över båten som gick till Skaftö åt vi god lunch på Sjöbaren. Ismone åt pizza, jag grillspett, Elis majs (och en flaska sondnäring) och de övriga tre åt rödspätta.

På väg mot bilen stannade vi vid ett lotteristånd där man kunde vinna jättepaket (2kg) Marabou mjölkchoklad. Snurr på hjulet var det som gällde. Vi valde alla varsitt nummer, ytterligare två äldre män var där och spelade. Ismone fick stanna hjulet och en av de andra männen vann... Attsingen kan tyckas, men gentlemen som de var öppnade de den stora kartongen och gav Ismone en chokladkaka! Det kallar jag medmänsklighet!

Nu har vi softat lite på rummet, nu är det dags att svida om för att gå upp till mamma och pappas rum och fortsätta firandet!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0