Helgen är över.

I morgon börjar en ny vecka, en vecka som för mig innebär jobb måndag till fredag, ingen ledig dag med andra ord. Känner redan nu att det ska bli skönt när det blir fredag! ;-)

Älskar mina lediga dagar! Lediga dagar tillsammans med Elis! Särskilt då lediga dagar som inte innebär besök på habiliteringen.
Det bästa hade varit att få ha Ismone oxå hemma, men tyvärr finns det visst något som kallas skolplikt...

Kalendern har redan börjat fyllas med dåligt samvete. Dvs inbokade besök på habiliteringen. Dåligt samvete mot kollegorna på jobbet då det innebär att jag måste vara ledig. Och ledig med vetskapen om att de får jobba ihjäl sig eftersom det alltid ska sparas in på vikarier. I ärlighetens namn förstår jag inte att föräldrar inte bryr sig mer och reagerar mer när de kommer till förskolan för att lämna sina barn och de ser hur stora barngrupperna är till så lite personal. På fredag har vi 17 barn till frukost och vi är 3 personal och det handlar om 17 barn där ingen ännu har fyllt 3 år...

Tillbaka till habiliteringsbesöken. Det som ännu är inbokat är habiliteringsbad och föräldragruposträffar. 15 dagar ännu så länge... Sen kommer det att tillkomma DaKo, Cpup, vanliga sjukgymnast och arbetsterapeut besök, träff med narkospersonal på Sahlgrenska, Botoxinjektioner på Sahlgrenska, nya handortoser ska göras... Tur det är långt kvar till sommaren! 
Nästa vecka är det dessutom tid för den vanliga 3-års kontrollen på BVC. Då går Stefan och Ismone med Elis. Ismone sa idag att hon tror att hon har vaxproppar så det är lika bra att kolla upp det oxå.

Nu dax att sova!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0