Det tar på krafterna...

...att visa upp sina färdigheter!
Idag har arbetsterapeuten och logopeden från Hab varit här hemma. Hembesöken är guld värda! En fantastisk förmån. Visst många gånger är det alla hjälpmedel vi har här hemma som ska justeras, men det kunde ju varit så att vi hade fått ta med hjälpmedlen till habiliteringen.
Idag var det justering av Pandastolen och en titt på hur Elis äter som stod på programmet. Elis har senaste veckan fått ett uppsving vad gäller maten. Äter korv efter korv... Pannkaka har oxå funkat och igår smakade han av Ismones pasta. Nu handlar det inte bara om vad han äter utan även om hur han äter. Hur han använder munnen. Han har lite svårt att tugga och sväljer hellre maten hel. Han kan dock tugga så om det är en ful ovana eller vad det beror på det vet vi inte. Nu vill vi inte förstöra själva matintaget så vi ska försöka att få in lite tuggövningar vid andra tillfällen.
Logopeden hade även med sig en talapparat och så kul Elis tyckte den var! Så en sådan ska förskrivas till honom.
När allt det var klart så började Elis bli trött. Så det blev inte så mycket Pandastols justering då Elis somnade i mitt knä.
Nu ligger han och sover på soffan. Sen blir det en promenad till skolan för att gå på utvecklingssamtal med Ismone. Alltid lika spännande! Ska bli kul att få höra hur hon funkar i skolan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0