Svettigt!

Hjälp vad varmt det är idag! Suck, pust, stånk och stön.

Ismone och jag började dagen kl 8.00 idag med att åka till mvc (nej, vi ska inte ha fler barn, min kropp och hjärna har fullt upp med de tre jag har...) för att hämta journalen från graviditeten med Elis och Lovis. Därefter körde vi till Kustbageriet och köpte frukost frallor. Gick oxå in och hälsade på Cristina på hennes jobb - Ismone ville se var Gudmor arbetade!
Hem och åt en god frukost!

Sen tog trädgårdsarbetet över. Klippa gräs och kanter. Jag måste klippa gräskanterna för hand i samband med att gräset klipps annars kan det lika gärna vara med gräsklippningen. Känns liksom halvgjort annars.
Innan lunch gick jag även på växterna i gången mellan fram och baksidan. Sekatören jobbade hårt! Nu slipper man åtminstone gå igenom en skog när man ska slänga soporna.

Nu pustar jag ut under fläkten!
Jag och Elis tog en cykeltur innan. Oj vad svettigt det var! Som Elis njöt! Insåg dock att sadeln och styret måste höjas.

Ska snart iväg och handla, blöjor är Elis i akut behov av och sen får fiskaffären få ett besök. Varmrökt lax tänkte jag skulle stå på kvällens meny. Köpte en flädergele' igår som skulle vara god till.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0