Onsdag idag, men härom dagen var det söndag...

I söndags var vi på familjegudstjänst i Sollyckanskyrka, Ismone sjöng tillsammans med sina kompisar i 4-5 års gruppen. Palmsöndag var det i söndags och för er som inte vet så är det söndagen före påsk som i kyrkoåret inleder stilla veckan. Palmsöndagen tillägnar man Jesus intåg i Jerusalem då folket välkomnade honom med palmkvistar. Det var mycket sång, glädje och även drama i kyrkan denna dag. Det var även slutet på fasteperioden så nu lämnades våra sparbössor in med pengar som går till de som inte har det så bra som vi. Efter gudstjänsten var det fika och lotterier. God fika men inga vinster, eller jo Ismone vann, men blev sååå besviken över sin vinst - men man kan inte få allt!



På em kom Stefans föräldrar hit och fikade, och Lars och Stefan hjälptes åt att ta ut mattan ur uterummet. Där kommer att bli så fint nu. Nu ska bara golvet slipas och oljas eller lackas - har inte bestämt vad ännu...

Ismone och Elis fick sina påskpresenter; Elis en basketboll och mjuka klossar att bygga med (nja Elis rasar mest...) och vad Ismone fick låter jag bilderna visa! Har aldrig sett henne så glad för en present någonsin!

 

 



Gladare unge får man leta efter!

Så om någon nu funderar på vad de ska hitta på i födelsedagspresent till henne så är detta Lego Friends ett hett tips! På GeK´s hade de dessutom riktigt bra priser oxå. Detta cafésetet var 100 kronor billigare på GeKå´s än på BR.

Så trots besvikelsen på lotteriet blev det en bra dag för Ismone!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0