Oj vad tiden går...

... det har varit en hektisk vecka och det märks på att tiden för att skriva inte har infunnit sig.

Först var det skärtorsdag och det var även den stora dagen D för mamma och pappa, de skulle få tillträde till lägenheten och den stora flytten från Kävlinge skulle ske.

Elis blev lämnad till farmor och farfar, Ismone hängde med mig och Stefan jobbade. Jag och Ismone började med att ta oss ner till stan där vi träffade mamma och pappas bankman (tillika vår granne) för att få ett kvitto på deras lägenhetsköp. Därefter begav vi oss till Svensk fastighetsförmedling där vi hämtade nycklarna.

Nu hade vi lite tid på oss tills att flyttlasset skulle anlända från Kävlinge så vi tog en tur till Coop. Tog en fika där och passade på att handla lite smått. Där träffade vi även på en kyckling och en påskkärring som lät Ismone påskpyssla, målade henne och bjöd på glass.

 

Nu kunde vi inte vänta längre så nu körde vi till Bovieran, vi gjorde premiärturen in i deras lägenhet. Där var så fint! Ser nu fram emot att de ska komma iordning och sen bara kan njuta där.

 

   

Efter ett tag började flyttarna från Skåne dyka upp först kom Leif och Ingvar, sen mamma, Kjell-Åke och Monica och till sist kom pappa. Då körde vi hemåt för att förbereda maten vi sen skulle bjuda på.

Detta var även dagen då Elis fick sin nya vagn, jätte bra blev den. Kanske lite småjusteringar men annars toppen!

Långfredagen fick vi först besök av familjen Gillgren där Micaela snyggade till Elis frisyr. På em kom Johan, Nina, Sander och Isak.

Påskaftons kväll var vi hos Ola. Niklas, Marie, Malin och Kjell-Åke var oxå där + alla barnen. En riktigt trevlig kväll!

Påskdagen hjälpte jag mamma och pappa med lite mera flytt.

Annandagen kom Lars och Ann-Louise hit och fikade. Ismone fick följa med familjen Sürer på cirkus och var hur glad som helst!

Och så hade den här påsken gått!

Resten av veckan har jag varit och hjälpt mamma och pappa lite då och då och nu är det helg igen...



Igår testade jag och Elis att ta bussen till Breared och det funkade fint!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0