Jul på Liseberg

Då har vi varit där!
Vi lämnade ett regnigt Varberg och åkte till ett Göteborg utan regn!

Hade en härlig eftermiddag/kväll på Liseberg. Vädret var på vår sida och det var inte mycket folk dvs inga köer någonstans!

Något konstigt hände när vi skulle gå in på Liseberg; när vi skulle betala entrén så var Ismone INTE 110 cm, men när hon skulle mäta in sig för att se vilka karuseller hon fick åka då var hon plötsligt 110 cm... Tala om snabb tillväxt ;-)

Sagoslottet stod först på tur, sen blev det Rabalder som hon på något sätt fick med sig Stefan upp i... Har sällan sett någon så skräckslagen som han! Kaninresan, Lilla Lots, Knatterallyt och några karuseller till blev det samt besök hos Tomten, fika, lyckohjul som inte gav oss några vinster, kramkalas hos kaninerna och allmänt kring strosande blev det i ett par timmars tid innan vi avslutade med Sagoslottet innan hemfärd!

Elis somnade efter att vi gått där inne ett tag så han missade tyvärr tomten, men Ismone lämnade även hans önskelista. Någon karusell fick han heller inte åkt, men han åkte faktiskt en när vi var i Montenegro. Däremot köpte jag världens sötaste body till honom, en ljusblå med en prins på. Så söt!

Nu kallar sängen! Natti natti!

Synes!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0